House of Horses Groomer

Varastossa

23,00 €
10,00
Säästät 57 %


Kuminen groomeri on loistava hevosen irtokarvan ja hilseen irroittamiseen, erittäin hellävarainen ja tehokas. Sopii herkillekin hevosille.
Käy myös hikiviilasta ja sopii kuivaukseen. Ei leikkaa karvaa vaan irroittaa sitä, nosta hilseen ja pölyn pintaan jolloin se on helppo poistaa.
Pinnassa House of Horses Helsinki logo laserprintattuna. Mukana vaaleanpunainen rannehihna sekä vaaleanpunainen organza säilytyspussi.
Valmistettu Suomessa.
Mitat 7cm x 15cm x 1,5cm

****

House of Horses on uusi ratsastusbrändi suomalaista designia. Malliston suunnittelija Irene Mikaela Häggkvist on suomalainen suunnittelija, joka halusi tuoda ratsastusmaailmaan uudentyyppisen brändin. Fresh, functional, fashionable and fun- sitä on House of Horses maailma. HoH -malliston vaatteet sopivat sekä tallille että vapaa-aikaan. Irene on opiskellut muotia mm. Milanossa Italiassa, josta hän saa inspiraationsa väreihin ja muodikkaisiin yksityiskohtiin. Suomalaisuus näkyy etenkin käytännöllisissä ja funktionaalisissa ratkaisussa, kuten esimerkiksi hupparin sivuhalkiot vetoketjuilla tai jalustinpussin yksityiskohdat.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: HOITOTARVIKKEET, ALE, HARJAT JA HARJAKASSIT